Vi zamišljate, mi sprovodimo u delo. Majstor Zoltan unosi boje u vaš život.

  • 062/9710824

    majstorzoltan@gmail.com

  • Stevana Mokranjca 14

    Novi Sad, Srbija

  • Pon - Pet 8:00 - 20:00

    Subota - 08:00 - 16:00

Prolećni trendovi za dizajn enterijera

Proleće je stiglo – sada je red na nas da mu poželimo dobrodošlicu u pravom stilu…

Dizajneri i dekorateri enterijera već nude svoje savete i novosti iz tog sveta. Nove dekorativne ideje svake godine osvajaju domove i poslovne prostore, a mi smo odlučili da vam predstavimo deset najpopularnijih trendova kada se radi o prolećnom redizajnu ili dekorisanju vašeg doma.

1.Vezeni šabloni

Svi znamo da je proleće vreme rađanja novog života i energije. Slike ili dezeni sa vezenim pticama, uvek nas podsećaju na proleće i našim domovima daju pravu slobodu i snagu za buđenje uspavane energije.

2.Stolice napravljene od konopca

Kako bismo svi bili savršeno sinhronizovani sa prirodom, dizajneri sada primat daju stolicama od mekanog konopca, koje pored svoje udobnosti nude prirodne materijale, zemljane i neutralne nijanse, koje svi mi tako volimo.

3.Origami kutije

Ovakve kutije su idealne za odlaganje svega i svačega! One će vam dobro doći ovog proleća, posebno ako se budete pozabavili generalnim raspremanjem vašeg doma. Ako se odlučite na taj korak, mi smo se već nekoliko puta pozabavili tom temom.

4.Saksije

Saksije prostoru daju jedinstveni šarm i jako su važne tokom ovog godišnjeg doba, jer će uskoro svaka biljka procvetati. Vazduh će biti ispunjen mirisima gde god da se okrenete. Zašto to ne biste omogućili i svom domu?

5.Vaze

Vaza sa cvećem predstavlja pravu suštinu proleća. Kao obeležje kraja zime i hladnog vremena, vaza sa mimozama ili drugim cvećem koje volite je pravi i najbolji vesnik proleća.

6.Šareni abažuri

Oživite prostor svog doma kupovinom (ili pravljenjem) novog abažura za lampu, koji će imati šareni i veseli dizajn. Nakon sivila koje sa sobom nosi zima, proleće je vreme za boju.

7.Dodir žute

Ako je verovati dizajnerima, žuta će biti pravi hit ove prolećne sezone. Oni zbog toga preporučuju da svakoj prostoriji date dodir žute boje – od kuhinje, preko hodnika, do dnevne i spavaće sobe. Žuta je veoma topla boja i u vama će probuditi isto tako tople emocije.

8.Materijali za eksterijer se koriste i u enterijeru

Pa, može se reći da ova stavka nije nikakva novost, jer se ovo već dugo očekivalo. Materijali koji se koriste u eksterijeru često su veseli, a vrlo su istrajni i samim tim su idealni za upotrebu u enterijerima.

9.Formalne trpezarije

Ako imate prostora u svom domu, neka jedan deo njega postane formalna trpezarija. Organizovanje porodičnog ručka ili svečane večere u takvom okruženju biće idealno iskustvo za svakoga. Formalne trpezarije ove godine dobijaju i tradicionalnu ležernu auru, tako da smokinzi i večernje toalete neće biti obavezni.

10.Dnevne sobe bez tehnologije

Televizori i audio sistemi će sada biti preseljeni u trpezarije i media sobe. Dnevna soba postaje porodični prostor, gde ništa što može odvući pažnju sa razgovora, ne sme da postoji.

Kao i uvek do sada, proleće dolazi sa neprikosnovenom aurom privlačnosti, pa ni ova godina nije izuzetak. Čak iako ne želite, ne morate poslušati savete ovih dizajnera – unesite proleće u svoj dom na vaš jedinstven način i kreirajte okruženje u kom ćete moći da uživate!

izvor: www.mojenterijer.rs

Post your comments here

Your email address will not be published. Required fields are marked *