Vi zamišljate, mi sprovodimo u delo. Majstor Zoltan unosi boje u vaš život.

  • 062/9710824

    majstorzoltan@gmail.com

  • Stevana Mokranjca 14

    Novi Sad, Srbija

  • Pon - Pet 8:00 - 20:00

    Subota - 08:00 - 16:00

Najbolje prodavnice molerskog materijala i opreme u Novom Sadu

Molerske i gipsarske usluge Novi Sadmolerske i gipsarske uslugeNajbolje prodavnice molerskog materijala i opreme u Novom Sadu

Najbolje prodavnice molerskog materijala i opreme u Novom Sadu

Želite da renovirate stan, a niste sigurni gde kupiti kvalitetan materijal? Šta je sve potrebno od opreme za krečenje stana? Gde se moleri opremaju bojama i materijalom? Da li se u jednoj prodavnici može pronaći sve što vam je potrebno?

Danas vam predstavljamo naš izbor najboljih prodavnica molerskog materijala u Novom Sadu. To su prodavnice s kojima mi lično sarađujemo godinama, i koje su svojim kvalitetom, cenama i opremljenošću zavredile da se nađu među najcenjenijima u Novom Sadu.


Ili boja

Prodavnica boja i lakova „Ili boja” nalazi se u Jovana Cvijića 27 u Novom Sadu (telefon 021 633 74 57).

U prodajnom asortimanu nudi boje za zidove, dekorativne tehnike, lakove i premaze, fasadnu termoizolaciju, hidroizolaciju i lepila, mase za izravnavanje, suvu gradnju, stiroporske lajsne, mašinski malter, zaptivne materijale, i mnoštvo drugih. Osim toga, bave se i molerskim radovima, gletovanjem i bojenjem zidova, fasaderskim i farbarskim radovima, gipsarskim i keramičarskim radovima, projekotovanjem i dizajnom.

Naslovna strana sajta prodavnice „Ili boja”

Mi smo ih odabrali zbog proverene profesionalnosti i širokog asortimana proizvoda i usluga koje nude. Uverite se sami!


Domena

Boje i lakovi „Domena” nalaze se na četiri adrese u Novom Sadu: u Alekse Šantića 40 (telefon: 021 466 633), u Ćirila i Metodija 11b (telefon: 021 467 044), u Paje Markovića Adamova 2 (telefon 021 446 225), i u Temerinskoj 4 (telefon 021 6616 123). Osim toga, prodajne objekte imaju i u Sremskoj Kamenici, Temerinu, Bečeju, Odžacima i Zrenjaninu – kao, uostalom, u većini gradova u Srbiji.

Naslovna strana sajta prodavnice boja „Domena”

Priznajemo, sajt im pruža samo osnovne informacije, ali to može biti razlog više da im se obratite lično ili telefonom, i uverite se zbog čega je „Domena” najčešći izbor novosadskih molera kada je u pitanju nabavka boja, lakova i najrazovrsnijeg molerskog materijala.


Farbara Royal Z&G

U Mičurinovoj 44 (na Sajmištu) nalazi se farbara „Royal Z&G” (telefon 021 530577).

Kod njih po vrlo povoljnim cenama možete pronaći izuzetno veliki asortiman boja i maziva za sve namene, od spoljašnjih do unutrašnjih.

Farbara „Royal Z&G” nalazi se u Mičurinovoj ulici u Novom Sadu

Možda biste na prvi pogled prošli pored ove prodavnice i ne biste je primetili, ali vredi je posetiti.


Magic Walls NS

U prodavnici „Magic Walls NS” pronaći ćete italijanske boje, profesionalni alat za dekoratere i molere, šablone za bojenje i dekorativne tehnike za zidove.

Nalaze se na Bulevaru kneza Miloša 35 (telefon 063 330 390), a radno vreme nešto kraće od drugih sličnih prodavnica (radnim danima 8-17, subotom 8-13) nadomešćuju izuzetno velikom ponudom najraznovrsnijih dekorativnih tehnika.

prodavnice-boja-ns-4
Naslovna strana sajta prodavnice „Magic Walls NS”

Ovoj prodavnici se moleri u Novom Sadu obraćaju za materijal i boje za najtraženije dekorativne tehnike.


Mondocolori

U Janka Veselinovića 6 (telefon 021 677 51 60) nalazi se prodavnica „Mondocolori”, još jedan kvalitetan i dobro opremljen objekat koji u prodajnom asortimanu ima najkvalitetnije italijanske boje i molersku opremu i alat. Zapravo, uvoznik su ekskluzivnih italijanskih proizvoda iz sfere građevinarstva, autoindustrije, nautike i specijalizovanih materijala, te partner na koga se vredi osloniti.

prodavnice-boja-ns-5
Naslovna strana sajta prodavnice „Mondocolori”

Posebno su ponosni na antiskreč boje, tj. potpuno vodoperive boje pogodne za upotrebu u objektima javne namene i u pogonima za proizvodnju hrane; zatim, nude boje za industrijske namene i sportske objekte, poput bazena i teniskih terena; boje otporne na vatru; a sarađuju i s arhitektama i dizajnerima.


Walpaint Decoration

Prodavnica italijanske molerske opreme „Walpaint Decoration” nalazi se u Gundulićevoj 18 (telefon 021 2552366), i u Novom Sadu rade kao ogranak matične italijanske firme koja postoji već 3 decenije.

prodavnice-boja-ns-6
U asortimanu za dekorativne tehnike prodavnice „Walpaint Decoration” pronaći ćete najkvalitetniji italijanski molerski materijal

Bave se prevashodno visokom dekoracijom enterijera, te budite sigurni da ćete kod njih pronaći najkvalitetnije italijanske materijale u skladu s ekološkim stadardima, potpuno vodorazredive i neškodljive.


Kako su poslednjih godina dekorativne tehnike sve popularniji odabir za uređenje enterijera, i u poslovnim i u stambenim objektima, moleri u Novom Sadu sve češće sarađuju direktno s uvoznicima kako bi svojim mušterijama obezbedili najkvalitetnije i najsavremenije materijale.

U svakom poslu je potrebno imati partnera na koga se možete osloniti i kome možete verovati. Molerima su to uvoznici i prodavnice molerske opreme, boja i lakova; a vama – krajnjem kupcu i korisniku svega toga – kvalitetan moler.

Zbog toga vam ovih nekoliko prodavnica preporučujemo iz ličnog iskustva i kao razultat dugogodišnje uspešne saradnje. Takođe, ovako možete znati gde se snabdevamo materijalom i možete biti sigurni da za uloženi novac dobijate najkvalitetnije proizvode u svom domu.

Da li se slažete s našim izborom? Da li znate za još neku kvalitetnu prodavnicu boja koju nismo pomenuli? Slobodno nam se javite – možda nam bude korisno!


Pročitajte slične tekstove:

Post your comments here

Your email address will not be published. Required fields are marked *