Vi zamišljate, mi sprovodimo u delo. Majstor Zoltan unosi boje u vaš život.

  • 062/9710824

    majstorzoltan@gmail.com

  • Stevana Mokranjca 14

    Novi Sad, Srbija

  • Pon - Pet 8:00 - 20:00

    Subota - 08:00 - 16:00

O nama

Upoznajte nas

O NAMA?

Mi smo pouzdana firma s dugogodišnjim iskustvom koja u Novom Sadu nudi sve vrste majstorskih usluga u enterijeru i eksterijeru. Stavljamo vam na raspolaganje pouzdan tim kvalitetnih majstora s bogatim višegodišnjim iskustvom u molerskim i gipsarskim radovima.
Nalazimo se na Detelinari, u ulici Stevana Mokranjca 14, u Novom Sadu.

ŠTA RADIMO?

Nudimo sve vrste molerskih i gipsarskih radova koji se kreću od najjednostavnijeg krečenja i gletovanja, preko lepljenja tapeta, do najzahtevnijih dekorativnih tehnika koje se rade uvoznim dekorativnim materijalima.
Osim završnih radova s bojama, izvodimo i razne vrste pripremnih radova: od skidanja boje i gletovanja, preko oblaganja zidova gipsanim pločama, nanošenja podloge, armiranja starih zidova pomoću lepka i mrežice do postavljanja ukrasnih lajsni od stiropora, izrada polica od gipsa, pregradnih zidova i mnogih drugih.

ZAŠTO ODABRATI NAS?

Oslonite se na nas za izvođenje najraznovrsnijih usluga u domu i poslovnom prostoru. Dugogodišnje iskustvo, širok raspon majstorskih usluga, rad s domaćim i uvoznim materijalima, po najsavremenijim standardima, pomažu nam da vaše zamisli pretvorimo u javu.

Neke od Naših Veština

Ne morate razmišljati o čišćenju. Iza nas prostor ostaje čist jer pre početka radova postavljamo potpunu (100%) zaštitu podova i nameštaja – zaštitne folije i samolepive papirne trake.
Struganjem skidamo staru boju, u zavisnosti od nanosa stare boje i kvaliteta podloge. Sve površine premazujemo disperzivnom podlogom; popunjavamo oštećenja gipsanim materijalima; gletujemo u 2-4 sloja, u zavisnosti od potrebe; šmirglamo „žirafom” koja snažno usisava prašinu i ostavlja čist prostor; nanosimo podlogu za bojenje ili dekorativne tehnike.
Radimo obično i higijensko krečenje, sa svim vrstama boja: s disperzivnim i poludisperzivnim bojama, ali i običnim, akrilnim, vodoperivim i ekološkim bojama, antinikotinskim bojama i bojama protiv buđi.
Izvodimo spuštene plafone, kaskade od gipsanih ploča, pregradne zidove, adaptaciju potkrovlja, mineralnu vunu, armiranje starih zidova pomoću lepka i mrežice, ugradnju aluminijumskih lajsni i postavljanje ukrasnih lajsni od stiropora; dekorativne tehnike Sahara” i „Velatura”, prirodni mermer „Egeo”, kora drveta „Versus”, zatim dekorativne tehnike „Pettinato”, „Cadoro”, „Marcopolo” i „Travertino”, i mnoge druge.

Molerski Radovi
100%
Gipsarski Radovi
98%
Farbanje Stolarije
83%
Obrada Špaletni
86%
Dekorativne tehnike
89%
Tapete
92%

Imate Pitanja

Budite slobodni da nas kontaktirate kako bi zajedno došli do rešenja